Syyslomaohjelmaa Merikeskus Vellamossa

Ohjelmassa on mm. upouusi Mikä-mikä-kaupunki-näyttely, Valtavat valaat -työpaja, satu- ja leikkituokioita sekä sokerina pohjalla Lasten Vellamo -tapahtuma. Valtavat valaat -työpajaa lukuun ottamatta kaikki ohjelma on alle 18-vuotiaille maksutonta. Aikuiset pääsevät mukaan Merikeskus Vellamon pääsymaksun hinnalla 15/10 €, Museokortti tai Kaikukortti.


Merikeskus Vellamossa on hurjasti kivaa tekemistä syyslomalaisille viikoilla 42 ja 43. Tässä makupaloja ohjelmasta, linkit koko ohjelmaan löydät tekstistä.

Viikko 42

Piut paut pönötys! Tiistaina 15.10.2024 avautuu Kymenlaakson museon uusi Mikä-mikä-kaupunki-näyttely lapsille ja heidän aikuisilleen. Se on iloinen ja värikäs sukellus tutunoloiseen kaupunkiin, jossa asiat tuntuvat kuitenkin olevan hullunkurisesti väärin päin.
Lue lisää näyttelystä täältä: https://www.merikeskusvellamo.fi/mika-mika-kaupunki/

Perheen pienet viihtyvät viikolla 42 myös satutuokion rauhassa tai Merivartiomuseon etsintätehtävän parissa. Ja lauantaina 19.10. viikko huipentuu perinteiseen Lasten Vellamo -tapahtumaan, jossa mm. askarrellaan, piirretään ja ihmetellään Itämeren ötökkäasukkeja.

Lue syyslomaviikon 42 koko ohjelma täältä:
https://www.merikeskusvellamo.fi/syyslomaohjelmaa-koko-perheelle/

Viikko 43

Keskiviikkona 23.10.2024 Suomen merimuseon järjestämässä Valtavat valaat -työpajassa tutkaillaan merten jättiläisiä tiedekasvatusta tekevän kuvataideopettaja Lauri Pitkäsen johdolla. Työpajan ikäsuositus on 6-13 vuotta, mutta mukaan saa tulla aikuinenkin. Osallistumismaksu 5 euroa sisältää ohjauksen ja materiaalit. Pajan kesto on 1,5 h. Tarjolla on kaksi samansisältöistä pajaa: klo 10.30-12 tai 13-14.30. Ilmoittautumiset 19.10. mennessä https://ssl.eventilla.com/valaat

Viikolla viihdytään myös satujen parissa, leikitään yhdessä lauantain leikkituokioissa ja tutustutaan Merivartiomuseoon omatoimitehtävän avulla.

Lue syyslomaviikon 43 koko ohjelma täältä: https://www.merikeskusvellamo.fi/syyslomaohjelmaa-koko-perheelle-2/