Kantasatama

Kanta­satama

Kantasatama tarjoaa vertaansa vailla olevan ympäristön
kehittää omaa osaamistaan, nähdä ja kokea merkityksellisiä asioita niin yksin, yhdessä kuin ammattilaisen johdolla. 

Tänä päivänä siellä opitaan huomisen työelämätaitoja ja luodaan tulevaisuuden ideoita. Siellä opitaan menneestä, koetaan uusia asioita ja kohdataan ihmisiä niin arjessa kuin juhlassa, ennakkoluulottomasti ja tasavertaisina.

Kantasatama on kotkalaisen rouheuden yhteen tiivistymä. Tervetuloa tutkimaan!

Sijoitu
Kantasata­maan

Maailma tarvitsee ihmisiä ja paikkoja, jotka tuovat luontevasti ja ennakkoluulottomasti yhteen mitä erilaisimpia asioita.

Kotkan Kantasatamassa ihmiset, kulttuurit ja maailmat ovat kohdanneet jo yli vuosisadan.

Tänä päivänä siellä opitaan huomisen työelämätaitoja. Luodaan tulevaisuuden ideoita. Opitaan menneestä. Koetaan uusia asioita. Ja kohdataan ihmisiä niin arjessa kuin juhlassa. Yhdessä. Tasavertaisina.

Kantasatama on erilaisuuden yhteenkokoava voima. Siksi siellä syntyy aina uusia, ainutlaatuisia tarinoita. Tervetuloa niihin mukaan.

Arkkitehtoonisesti uniikit rakennukset ja historiaa huokuvat satamahallit luovat tilat ihmisten, kulttuurien ja maailmojen kohtaamisille ja uusien tarinoiden synnylle.

Saavutko Kantasatamaan veneellä? Vierasvenelaiturit tarjoavat mahdollisuuden vierailuun tai pidempään ajanviettoon ja yöpymiseen Kantasatamassa. Yön yli reissulla ehdit tutustumaan myös Kotkan keskustaan.

Täällä työskennellään, opitaan ja koetaan yhdessä. Tehdään tapahtumia, näyttelyitä ja tutkimusta. Koulutetaan ja harjoitellaan ja pidetään huolta siitä, että viihdytään.