Näe, koe ja opi

Kahvilat ja ravintolat

Kantasatamassa vierailun lomassa on mukava hengähtää hetki ja istahtaa nauttimaan ravintoloiden tai kahviloiden maistuvista antimista.

Kuvassa on ravintola Kairo

Ravintola Kairo

Legendaarinen ja ennen pahamaineisena merimieskapakkana tunnettu Ravintola Kairo on monelle pakko nähdä -kohde. Kairo tarjoaa tänä päivänä elämyksiä ruoan, juoman ja tapahtumien parissa. Kairon bubi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia juomia.
Satamakatu 7, Kotka
Kuvassa on kahvila-ravintola Boogie

Kahvila-ravintola Buugi

Satama Areenan kahvila-ravintola on kohtauspaikka, joka tarjoaa herkullista kotiruokalounasta ja houkuttelevat brunssit. Buugille tärkeää on suomalainen ruokakulttuuri ja laadukkaan raaka-aineet.
Tornatorintie 102, Kotka
040 626 0388
Laakonki ravintola Vellamossa

Ravintola Laakonki

Merikeskus Vellamon ravintola Laakongissa nautit rentouttavasta kahvihetkestä tai lasista viiniä museovierailun lomassa. Laakonki tarjoaa myös maistuvan lounaan ja notkuvan brunssipöydän viikonloppunautiskeluun.
Tornatorintie 99, Kotka
010 832 3501
Kuvassa on Kalaranta ravintola

Lounaskahvila Kalaranta

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekamin Rannikkopajojen Lounaskahvila Kalaranta tarjoaa maistuvat lounaat Puuvenekeskuksen tiloissa. Rannikkopajat tarjoaa nuorille ja aikuisille työpajatoimintaa aidoissa ympäristöissä.
Tornatorintie 15, Kotka
0400 539 776