Havainnekuva hotellista

Hotelli ja
yrityskeskus

Tapahtumakeskus Satama Areenan yhteyteen on suunniteltu rakennettavaksi 150–250 huoneen hotelli. Hotellirakennus on yhteydessä Satama Areenaan. Tarkemmat suunnitelmat täsmentyvät, kun hotellioperaattori ja sijoittaja ovat löytyneet.

Yrityskeskuksen suunnittelu osana Kantasataman kehittymistä

Kantasatamaan on suunnitteilla yrityskeskus, johon etsitään parhaillaan kiinnostuneita eri alojen yrityksiä. Yrityskeskus tulee tarjoamaan erinomaisen mahdollisuuden sinne sijoittuville yrityksille toimia osana monialaista toimintaympäristöä aivan Kotkan ydinkeskustan vieressä. Yrityskeskuksen uudet ja modernit tilat on mahdollista suunnitella yritysten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Yrityskeskuksen toteuttajana toimii Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy.

Kiinnostusta yrityskeskusta kohtaan on kartoitettu vuosien 2018–2019 aikana, jolloin kontaktoitiin satoja eri alojen yrityksiä Kotkan-Haminan seudulta, lähialueilta, muualta Suomesta sekä ulkomailta. Kartoitus herätti alustavaa kiinnostusta yrityskeskusta ja koko Kantasataman aluetta kohtaan. Toteutetun kartoituksen tavoitteena oli tehdä ensimmäisen vaiheen markkinointi- ja myyntityötä Kantasataman kokonaisuudesta.

Cursor toimii seutumme Uusyrityskeskuksena ja kuuluu Kaakkois-Suomen seudulliset yrityspalvelut -verkostoon, joka tarjoaa yrityksille ja yrittäjiksi aikoville monipuolisia palveluja. Verkoston muita jäseniä ovat mm. Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Finnvera Oyj ja Kaakkois-Suomen ELY-keskus.

Olisiko Sinunkin Yrityksesi paikka tulevaisuudessa Kantasataman yrityskeskuksessa?

Yrityskeskus

Rakennuttaminen

David Lindström

Toimitusjohtaja

david.lindstrom@cursor.fi

Hotelli

Tapahtumatuotanto

Johanna Tyynelä

Vt. matkailujohtaja

johanna.tyynela@cursor.fi

Cursor Oy

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Cursorin omistavat alueen viisi kuntaa: Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä.

Jaa