XAMK

Xamk on vastuullisen hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakoulu. Yhdessä elinkeinoelämän, korkeakoulukumppaneidemme ja omistajakaupunkiemme kanssa luomme Kaakkois-Suomeen uutta työtä ja osaamista.

Koulutamme

Koulutamme tulevaisuuden työntekijöitä ja mahdollistamme jatkuvan oppimisen läpi työelämän. 

Tutkinto-opiskelu

Olemme monialainen ammattikorkeakoulu: tarjoamme koulutusta laajasti hyvinvoinnin, tekniikan, talouden ja kulttuurin aloilla. Tutkimukselliset vahvuusalamme ovat metsä, ympäristö- ja energia, logistiikka ja merenkulku, digitaalinen talous sekä kestävä hyvinvointi. 

Korkeakoulussamme opiskelee neljällä kampuksella noin 11 500 opiskelijaa, joista Kotkan kampuksella noin 2900 tekniikan, sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuden tekijää. Tarjoamme yli 40 erilaista amk-koulutusta sekä yli 30 yamk-koulutusta.  

Tutustu tutkinto-opiskeluun

Xamk Pulse

Xamkin avoin ammattikorkeakoulu Xamk Pulse tarjoaa avoimia korkeakouluopintoja ja täydennyskoulutusta. Mahdollistamme oppimisen ja kehittymisen läpi työelämän.

Tutustu koulutuksiimme

Yrityksille

Xamk tarjoaa osaamistaan myös yrityksille ja yhteisöille. Yhteistyössä Xamkin kanssa saat uutta näkökulmaa ja oikeat työkalut paremman huomisen rakentamiseen.

Tarjoamme yrityksille asiantuntijapalveluita, opiskelijayhteistyötä sekä yhteistyö- ja kokeiluympäristöjä.

Lue lisää palveluista yrityksille

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta

Vahvistamme Kaakkois-Suomen elinvoimaisuutta yhdessä työ- ja elinkeinoelämän kanssa. Teemme vaikuttava tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa yritysten ja työelämän tarpeisiin. 

Xamkin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan vahvuusalat ovat digitaalinen talous, kestävä hyvinvointi, merenkulku ja logistiikka sekä metsä, ympäristö ja energia.

Tutustu TKI-toimintaamme

Jaa