Kriisistä kriisiin Ravintola Kairossa

Kotkan kaupunginteatterin suomirock -revyyn ensi-ilta Ravintola Kairossa 3.2.2024.

Kalle Kurikkalan esikoisohjaus, Kriisistä kriisiin suomirock -revyy saa ensi-iltansa lauantaina 3. helmikuuta ravintola Kairossa.

Tuntuu, että aina on päällä jokin kriittinen tilanne: liikaa tai liian vähän töitä, rakkaus tai sen puute vie aivoista kaiken tilan, ei jaksa, vaikka pitäisi tai jaksaa vaikka pitäisi levätä. Perheessä hiertää, lapsia pitää aina kieltää, peilikuvaa tulisi sietää ja kaikki täytyy kaikesta tietää.

Elämän ilot, surut, käännekohdat, muutos tai paikoillaan junnaaminen aiheuttavat usein myös kriisin. Mutta onko kriisi aina vain negatiivinen asia vai voiko se olla välivaihe kohti parempaa?

Isot ja pienet kriisit ovat pääosassa Kotkan kaupunginteatterin uudessa näytelmässä, joka vie katsojat kriisistä kriisiin ja tunteesta toiseen. Kairon näyttämö täyttyy suomirockin hiteistä klassikoista nykypäivään näyttelijöiden ja livebändin tulkitsemana.

Tervetuloa katsomaan, kun elämän eri kriisit ja suomirockin helmet nivoutuvat revyyn muodossa yhteen aivan uudeksi kokonaisuudeksi.

Rooleissa ovat Lise Holmberg, Marika Huomolin, Miia Maaranen, Juho Markkanen ja Mirka Mylläri, jotka ovat myös olleet käsikirjoittamassa revyyta yhdessä Kalle Kurikkalan ja Konsta Lipon kanssa.

Kapellimestarina toimii Jouni Bäckström.

Esityksen kesto noin 2 tuntia.

Tutustu ja hanki liput