Minna Nyman Kotkan Tapahtumakeskus Oy:n toimitusjohtajaksi

Minna Nyman
Minna Nyman

Kotkan kantasatamaan vuonna 2023 valmistuvan tapahtumakeskuksen toimitusjohtajaksi on valittu FM Minna Nyman (50).
Nyman siirtyy tehtävään Helsingin Kulttuuritalolla toimintaa pyörittävän Sunborn Catering Oy:n aluejohtajan tehtävästä ja aloittaa työnsä Kotkassa 1.9.

Kotkan tapahtumakeskus Oy on tapahtumakeskuksen myynnistä, markkinoinnista ja palveluista vastaava operaattoriyhtiö, jonka omistaa Kotkan kaupunki.

Operaattoriyhtiö ja uusi toimitusjohtaja tulevat aluksi keskittymään valmistuvan tapahtumakeskuksen yhteiskumppanineuvotteluihin sekä myynnin ja markkinoinnin käynnistämiseen.

”Kävimme suorahakukonsultin kanssa läpi noin 30 hakijaa, joista loppuhaastattelussa oli viisi kandidaattia. Kaikkien hakijoiden profiili oli todella korkeatasoinen, tämä kertoo Kotkan ja tapahtumakeskuksen vetovoimasta. Hallitus päätyi yksimielisesti Minnaan, koska hänellä on vahvaa kokemusta vastaavanlaisen liiketoiminnan käynnistämisestä ja hän oli myös valmis muuttamaan Kotkaan”, toteaa Kotkan tapahtumakeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Tuovinen.

”Nähdessäni tämän toimitusjohtajahaun totesin heti, että tapahtumakeskus ja avoinna oleva toimitusjohtajan paikka vastaavat osaamistani, kokemustani ja motivaatiotani nostaa uusi keskus yhdeksi Suomen parhaista tapahtumataloista” sanoo Minna Nyman.

”Kotkassa on tehty rohkea investointipäätös tulevaisuuteen, joka lisää varmasti koko maakunnan elinvoimaisuutta ja vetovoimaa sekä tuo hyvinvointia alueen asukkaille. On todella innostavaa tarttua toimeen ja aloittaa työt uudessa kotikaupungissa”.