Turvallinen Kaakko 2024

Turvallinen Kaakko -tapahtuma järjestetään 25.4.2024.

Turvallinen Kaakko -tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa 27.4.2023 Kaakkois-Suomen turvapuistossa.  Tuolloin aamupäivän aikana turvallisuusasioihin pääsivät tutustumaan Kotkan 8. luokkien oppilaat ja lukioiden 2. luokan opiskelijat. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin, Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekamin ja eri viranomaisten rasteilla tutustuttiin mm. logistiikka-alan työturvallisuusriskeihin, kyberturvallisuusasioihin ja paloturvallisuuteen. Iltapäivällä ovet avattiin myös muille kiinnostuneille.

Vuoden 2024 ohjelma julkaistaan pian

Palaathan pian tänne, kun seuraavan tapahtuman ohjelma julkaistaan!

Kaakkois-Suomen turvapuisto

Kaakkois-Suomen turvapuisto Kaakkois-Suomen turvapuisto on Suomen ainutlaatuisin ympäristö turvallisuuskouluttautumiselle ja -harjoittelulle Kotkassa. Kantasataman kuuri I-5:n lisäksi Turvapuisto sisältää mm. satamalogistiikan virtuaalisen testausympäristön, jossa voidaan harjoitella ja havainnollistaa satama-alueen turvallisuuteen liittyviä toimintoja. Tutkimusympäristö kattaa muun muassa HaminaKotka Sataman, Kotkan kansallisen kaupunkipuiston sekä Suomen ainoan öljyntorjunnan tutkimus- ja testausaltaan Sunilassa.

Turvallinen Kaakko -tapahtuma 2024 Kaakkois-Suomen turvapuistossa, etualalla poliisi ja sotilaita, taustalla esitys auto-onnettomuudesta

Turvallinen Kaakko 2023