Xamkin opiskelijat valitsevat Kotkan tapahtumakeskukselle nimen

Kotkan tapahtumakeskus hakee keskukselle virallista nimeä nimikilpailun kautta. Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin kanssa ja siihen voivat osallistua kaikki ammattikorkeakoulun opiskelijat ja valmistuneet opiskelijat.

”Tapahtumakeskuksen työnimenä on ollut Venda, mutta nyt haetaan virallista nimeä keskukselle. Toivomme saavamme kilpailun kautta raikkaita ideoita nimestä, joiden taustalla on tarina vaikkapa Kotkan kaupungista, sen historiasta tai merestä. Uskon, että kilpailu innostaa opiskelijoita keksimään luovia nimi-ideoita. Nimi vahvistaa osaltaan tulevan keskuksen identiteettiä ja on erittäin tärkeä osa talon markkinointia”, sanoo toimitusjohtaja Minna Nyman Kotkan tapahtumakeskuksesta.

”Tapahtumakeskus vahvistaa Kotkan kaupunkibrändiä ja tuoreuttaa profiilia. Toivomme myös kansainvälisten opiskelijoiden raikkaita ideoita tapahtumakeskuksen nimeksi. Tapahtumakeskus tarjoaa inspiroivan ja raikkaan nimen kautta tartuntapinnan tulevalle uudelle Xamkin kampukselle”, toteaa koulutusalajohtaja Petteri Ikonen Xamkista.

Kilpailuaikaa on lokakuu ja voittaja julkaistaan marraskuussa 2020. Voittajan valitsee laajapohjainen palkintoraati.